Aktif Kayıtlı Öğrenci Sayısı

Tamamlanan Tezler

ADI SOYADI TEZ DANIŞMANI TEZ ADI TEZ ONAY TARİHİ Elif YEKTİN   Dr. Öğr. Üyesi Bekir ÇELİK  Türkiye'de Kadın İstihdamının Ekonomik Büyümedeki ve Kalkınmadaki Rolü  20.09.

İşletme Anabilim Dalı Devam Eden Tezler

Adı SOYADI   Tez Danışmanı   Tez Adı  Tez Başlama Tarihi Hatice DEVELİOĞLU Yrd. Doç. Dr. Onur GÖZBAŞI Bireysel Emeklilik ile Yatırım Fonlarının Performansının  Karşılaştırılması 20.03.

Tamamlanan Dönem Projeleri

SIRA NO ADI SOYADI PROJE ADI DANIŞMANI BİTİRME TARİHİ 121 Esin ÖZDEMİR  Kız Çocuklarının Okullaşma Oranlarının İncelenmesi  Dr.

Devam Eden Dönem Projeleri

Öğrenci No Adı SOYADI Proje Dönemi Danışmanı Dönem Projesi Adı Başlama Tarihi 13812001 Okan YEŞİLÖZ Yrd. Doç. Dr. Fatih ERTUGAY Stratejik Liderlik ve Stratejik Yönetim Sürecindeki Yeri 22.09.

İktisat Anabilim Dalı Devam Eden Tezler

Adı Soyadı Tez Danışmanı Tez Adı Tez Başlama Tarihi Mehmet KURT Prof. Dr. Mustafa SAATÇİ Türkiye’de İşsizlik Olgusu ve Çözümüne Yönelik Politikalar 19.10.2015 Şule SUBAŞI (YILDIZ) Dr. Öğr. Üyesi Dilek S.

Enstitü Kurulu

Müdür Doç. Dr. Onur GÖZBAŞI  [ogozbasi@nny.edu.tr]  Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Burcu ORALHAN  [boralhan@nny.edu.tr] İktisat Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine KILAVUZ [ekilavuz@nny.edu.

Danışman İstek Formu

Formlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

S.N.

Tez Yazım Kılavuzu

Sosyal Bilimler Enstitüsü Tez Çalışması Orijinallik Raporu Alınması ve Kullanılması Uygulama Esaslarına Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayınız. Tez Yazım Kılavuzu İçin Lütfen Tıklayınız.

SBE İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı Mülakat Duyurusu

Mülakat Tarihi: 06.09.2017 Mülakat Saati: 14:30 Mülakat Yeri : İİBF 4.

SBE İktisat Tezli Yüksek Lisans Programı Mülakat Duyurusu

Mülakat Tarihi: 06.09.2017 Mülakat Saati: 13:00 Mülakat Yeri : İİBF 4.

SBE Yeni Kayıt Bilgileri

KAYIT BİLGİLERİ 1.

İktisat (Tezsiz)

Tezsiz yüksek lisans programının amacı, öğrenciye öğrenim gördüğü alanda/konuda bilgi kazandırmak ve sahip olduğu bilginin uygulamada nasıl kullanılacağını göstermektir.

İktisat Tezsiz Yüksek Lisans Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT ANABİLİM DALI TEZSİZ İKTİSAT YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ I.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Tezli)

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Tezsiz)

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programları

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI I.

SBYK Tezli YL Programı

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinin birinden lisans diplomasına sahip olanlar başvurabilir.

SBYK Tezsiz YL Programı

4 yıllık yükseköğretim programlarının herhangi birinden mezun olan tüm adaylar başvurabilir. Enstitü, başvuru şartlarını ilana çıktığında belirtir. Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için başarı notu şu şekilde hesaplanmıştır.

Eğitim Süresi kaç yıldır?

İşletme ve İktisat ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programının süresi, iki yıldır. Ders dönemi, iki yarıyıldan oluşur. Ders dönemini başarıyla tamamlayan öğrenci tez dönemine geçer.

İktisat Anabilim Dalı Tezli İktisat YL Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT ANABİLİM DALI TEZLİ İKTİSAT YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI I.

İktisat Anabilim Dalı Tezsiz İktisat YL Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT ANABİLİM DALI TEZSİZ İKTİSAT YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI I.

İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI I.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI   I.

Devam Eden Tezler

S.N.